Corrandes d'exili

En ma terra del Vallès // tres turons fan una serra, // quatre pins un bosc
espès, // cinc quarteres massa terra. // "Com el Vallès no hi ha res".

Una esperança desfeta, // una recança infinita. // I una pàtria tan petita // que
la somio completa.
Pere Quart (Corrandes d’exili)




06 de juliol 2012

No cal ser uns herois, és suficient ser conseqüents

Arrosseguem greus problemes i tenim dificultats de tota mena. Estem desconcertats, acumulem greuges, incerteses i tenim por. Davant d’aquest panorama desolador, l’única cosa que no podem fer, és claudicar. Hem de superar les nostres febleses i eliminar els entrebancs que ens impedeixen avançar.

La primera cosa que hem de fer, és conèixer la realitat que ens condiciona i l’origen de tantes desgràcies que ens martiritzen. Entremig d’una crisi generalitzada, Espanya té o creu tenir un problema que es diu Catalunya i el vol solucionar d’una vegada per totes. Ho vol executar de la única manera que ho sap fer, destruint la nostra identitat, imposant el nacionalisme castellà. Fa més de 300 anys que ho han intentat de totes les formes possibles i han fracassat.

Els catalans si que tenim un problema greu, perillós i real, es diu Espanya. Mentre estiguem sota la seva fèrula i sotmesos a la l’explotació de l’Estat Espanyol, no podrem superar cap crisi, ni sortir del pou que els diferents governs de Madrid, ens tenen reclosos. Denunciem el robatori sistemàtic i l’espoli descarat a que estem sotmesos i que els partits espanyolistes en diuen solidaritat.

La solució la tenim a l’abast de la mà. La majoria de catalans ja l’han descobert i se’n diu Estat Català. Ha arribat el moment de començar a preparar i preparar-nos per la independència de Catalunya. Si volem de veritat alliberar-nos del jou que ens oprimeix, hem de treballar per augmentar el percentatge de catalans que desitgen la independència.

Fa 4 anys, la Unió Catalanista de Sabadell, va néixer per aconseguir aquests objectius. Vam començar pocs i ara ja som majoria. Però encara hem de ser més si volem assegurar l`èxit de l’empresa. Per això us proposem que feu unes coses aparentment senzilles però fonamentals. Són a l’abast de tothom.

• Doneu la cara per la independència [http://www.donalacara.cat/]
• Participeu en l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i en les seves accions
• Doneu suport a l’Associació de Municipis per la Independència de Catalunya (AMI).
• Exhibiu la bandera de Catalunya o l’Estelada, sempre que pugueu.
• Poseu a la vostra façana, una ceràmica amb l’escut de Catalunya o de l’Estat Català.

Secretariat de la Unió Catalanista de Sabadell

Per més informació, ens podeu escriure a la nostra adreça electrónica

unicatsabadell@gmail.com

Necessitem col·laboradors per fer realitat els nostres desitjos