Corrandes d'exili

En ma terra del Vallès // tres turons fan una serra, // quatre pins un bosc
espès, // cinc quarteres massa terra. // "Com el Vallès no hi ha res".

Una esperança desfeta, // una recança infinita. // I una pàtria tan petita // que
la somio completa.
Pere Quart (Corrandes d’exili)




06 de setembre 2012

11-S : Un pas decisiu

Catalunya un nou Estat de la UE

Les esperances dipositades amb la restauració de la democràcia i de l’Estatut d’Autonomia, s’han esvaït. El govern espanyol continua robant-nos, com sempre ha fet durant més de 300 anys. De fet, som la última colònia que els queda a l’Espanya imperial, parasitària i caduca, per anar explotant i poder extreure la riquesa necessària per alimentar els seus deliris de grandesa i malbaratar els nostres diners en projectes absurds, faraònics i condemnats al fracàs. Els catalans som objecte d’engany, traïció, insult i menyspreu per part dels espanyols. Aquesta situació ha esdevingut insuportable.

El desprestigi de l’Estat espanyol i la seva incapacitat per solucionar els problemes que ell mateix ha generat i alimentat, s’ha fet palès internacionalment, especialment a la Unió Europea. Espanya és un vaixell sense rumb, que s’enfonsa sense remei. Si volem subsistir com a poble, impedir que ens robin i salvar la nostra llengua, hem d’abandonar el vaixell espanyol i navegar amb llibertat en el nostre propi vaixell. Un vaixell català.

Necessitem un Estat propi que defensi els nostres interessos i gestioni correctament, la riquesa que els catalans generem amb el nostre treball. El proper 11 de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya d’enguany, els catalans podem demostrar la nostra determinació d’esdevenir un nou Estat dins la Unió Europea, participant en la Gran Manifestació de Barcelona. El camí de la independència ja no te marxa enrere. Depèn de la nostra presència en aquesta manifestació, perquè aquest somni es faci realitat.

Tothom ha de participar en aquesta manifestació. Només els tramposos, en nom d’una pretesa puresa ideològica i motivats pel ressentiment que provoca la irrellevància política no aniran a la marxa de la llibertat. Tampoc hi aniran, els espanyolistes del PSC-PSOE, disfressats de federalistes solidaris i evidentment la quinta columna espanyolista, personificada pel PP i algun grupuscle franquista, disfressat de Ciutadans.

Ens hem de manifestar per reivindicar un Estat Nacional per Catalunya. També pel Pacte Fiscal. Una cosa no exclou l’altre, ans al contrari, les potencien. Un 72% de catalans, volen el pacte fiscal i un 51% la independència. Molts volen defensar l’Estatut votat per la majoria dels catalans i enfortir el Govern de la Generalitat. Volem i necessitem un Estat propi. Som una Nació mil·lenària i volem recuperar el que és nostre: l’Estat Català. Aquesta és la única manera per sortir de la crisi econòmica que patim tots els ciutadans de Catalunya sense distinció.

Si anem tots junts a la Manifestació de la Diada, serem tants i tant forts, que ningú ens podrà aturar en la marxa cap a la independència. Serà un pas decisiu i irreversible.

Secretariat de la Unió Catalanista de Sabadell

Necessitem col·laboradors per fer realitat els nostres desitjos.

Per més informació, ens podeu escriure a la nostra adreça electrònica

unicatsabadell@gmail.com