Corrandes d'exili

En ma terra del Vallès // tres turons fan una serra, // quatre pins un bosc
espès, // cinc quarteres massa terra. // "Com el Vallès no hi ha res".

Una esperança desfeta, // una recança infinita. // I una pàtria tan petita // que
la somio completa.
Pere Quart (Corrandes d’exili)




30 d’abril 2015

24M: Unes eleccions municipals especials

Benvolguts conciutadans:

El proper 24 de maig hi han eleccions municipals. A tots els pobles i ciutats de Catalunya. Els sabadellencs hem de decidir entre la continuïtat, del "bustisme", o sigui, dels hereus del Bustos a l’alcaldia, amb el seu infaust estil, o una renovació efectiva de l’Ajuntament, que ajudi a recuperar la vitalitat perduda durant aquests anys de desori.

És trist constatar que Sabadell és una ciutat esguerrada. La mediocritat o el sectarisme dels diferents Governs Municipals, ens han portat a la pèrdua de personalitat i pes específic en el conjunt de Catalunya i d’Europa. Sabadell ha malbaratat tot el seu potencial industrial, mercantil i cultural. La nostra Ciutat no es mereix ni es pot permetre continuar sent governada per gent incompetent o cobdiciosa. Que han utilitzat el populisme, la retòrica i la demagògia per desorientar, enganyar i manipular a la població. Hem d’acabar d’una vegada per totes, amb aquesta història que fa massa temps que dura.

Necessitem un nou govern municipal capaç de retornar la il·lusió i la confiança perdudes. De no caure ens els errors del passat i corregir-los. De desvetllar la ciutat de la seva letargia. D’ajudar a recuperar aquell dinamisme tan característic de la societat civil sabadellenca. Gresol d’artistes i d’emprenedors. El nou equip de Govern Municipal, ha de reunir experiència política, capacitat de gestió, honestedat personal i catalanitat manifesta. Ha de saber governar correctament la ciutat, respectar les normes democràtiques i col·laborar amb la Generalitat en el Full de Ruta cap a la Independència.

Però aquestes eleccions són molt especials. De llurs resultats en depèn el futur de Catalunya com a Nació. Si la majoria dels nous Ajuntaments són favorables a la independència, el procés s’enfortirà i no tindrà aturador. Tan per Catalunya, com pels demés països del món i llurs governs, excepte l’espanyol, serà un veritable referèndum. Serà l’avançada de les eleccions plebiscitàries del 27S. La naturalesa, la interpretació i les conseqüències d’aquestes eleccions, no depèn de la perniciosa i obsoleta Constitució Espanyola o del govern Rajoy, sinó de la voluntat dels catalans, encapçalats pel President Mas i pel Govern de la Generalitat.

Encara que ho dissimulin, els unionistes estan espantats. La seva reacció visceral d’insultar, amenaçar i mentir per aturar la secessió, n’és una prova evident. La guerra bruta contra Catalunya del govern del PP i els seus sicaris unionistes ens ha fet mal. Però s’ha estavellat contra la realitat viva de Catalunya i per contra ha fomentat el sentiment separatista.

Davant la inutilitat, la corrupció i la inevitable descomposició del PP, junt amb la davallada del PSOE, el bipartidisme ha quedat ferit de mort. Per això, els poders fàctics espanyols han decidit la seva substitució. Amb la col·laboració dels mitjans televisius del grup Lara, han fabricat Ciutadans, Podemos i la Colau, creats per mantenir l'statu quo i com a dic de contenció per impedir la independència de Catalunya.

S’ha demostrat abastament, que continuar dins la gàbia de l’estat espanyol ens aboca irremissiblement a la desaparició com a poble i a la ruïna econòmica. Espanya no canviarà, el federalisme és un engany i l’entesa és impossible. El veritable canvi, l’autèntica revolució democràtica i social, rau en la independència de Catalunya. Que els catalans siguem lliures per decidir el nostre futur i les nostres Lleis.

Si estimeu realment el País on viviu, heu de votar partits catalanistes i persuadir a molta altra gent que ho facin. Aquesta és la proposta que us fa la Unió Catalanista de Sabadell. També és molt important, convèncer els indecisos, encoratjar els porucs i combatre la ignorància.

Per ajudar-vos en aquesta tasca, us presentem el vídeo:

“Los Garcia, Catalunya y el futuro de todos”

Només cal que seguiu el següent enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=aedfuT5ffs8&feature=youtu.be
(Heu de prémer CTRL + Clic)

Unió Catalanista de Sabadell

28 d’abril de 2015