Corrandes d'exili

En ma terra del Vallès // tres turons fan una serra, // quatre pins un bosc
espès, // cinc quarteres massa terra. // "Com el Vallès no hi ha res".

Una esperança desfeta, // una recança infinita. // I una pàtria tan petita // que
la somio completa.
Pere Quart (Corrandes d’exili)




16 de novembre 2013

SÍ a la independència de Catalunya

Cicle d’INFORMACIÓ I DEBAT 2013-2014



El proper dijous dia 21 de novembre a les 7 de la tarda i al Saló d’Actes de l’Acadèmia, carrer Sant Joan 20 de Sabadell, tindrà lloc la segona conferència del Cicle "SÍ A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA", que organitza l’Associació Sabadell Memorial amb la col·laboració de la Unió Catalanista de Sabadell. Aquest curs el Cicle s'ha dividit en dues parts, i en la primera s'analitza el

PERQUÈ VOLEM LA INDEPENDÈNCIA ELS CATALANS ?

i dins d'aquest apartat aquesta segona conferència versarà sobre el tema:

L'ESPOLI ECONÒMIC DE CATALUNYA

La crisi econòmica només la podrem vèncer, disposant d’un Estat propi. L’espoli fiscal ens aboca a la independència, si volem sortir de la misèria. Les empreses catalanes necessiten un marca legal que les empari i un Estat que les defensi i les promocioni. L’Estat espanyol, no ens paga ni les escorrialles del que legalment ens pertoca. La solidaritat com a trampa dels governs espanyols, per robar-nos impunement.

La conferència anirà a càrrec del Sr. Jordi Millà i Sánchez, enginyer, Graduat en Filosofia per la Sorbona de París, membre del Comitè Executiu i Vice-secretari del CCN i Coordinador d’Actes i Formació del Cercle Català de Negocis (CCN).