Corrandes d'exili

En ma terra del Vallès // tres turons fan una serra, // quatre pins un bosc
espès, // cinc quarteres massa terra. // "Com el Vallès no hi ha res".

Una esperança desfeta, // una recança infinita. // I una pàtria tan petita // que
la somio completa.
Pere Quart (Corrandes d’exili)




30 d’agost 2015

L’objectiu és Mas

Unió Catalanista de Sabadell d’acord amb els seus estatuts fundacionals, està plenament compromesa amb la defensa de la nostra Nació, i en aquests moments transcendentals de la nostra història, vol fer arribar la seva veu a tots els catalans. Per això durant tota la precampanya i campanya electoral de les eleccions plebiscitàries del 27S, publicarà en el seu Blog l’opinió del seus socis i simpatitzants, així com també aquells articles, retalls de premsa i d’altres punts de vista que li semblin adients per tal de convèncer els catalans indecisos de que, en aquesta hora decisiva del nostre esdevenir futur, cal fer confiança en les candidatures de “Junt pel Sí” i de la “CUP”, úniques llistes que clarament donen suport a la independència del nostre país. Avui trobareu en el nostre Blog un escrit de la nostra associació amb el nostre punt de vista arrel dels darrers esdeveniments i que hem titulat “L’objectiu és Mas”. Gràcies per la vostra atenció.

Benvolguts conciutadans:

L’escorcoll mediàtic efectuat per la Guàrdia Civil a la seu de CDC és un escàndol. Realment les clavegueres de l’estat són molt profundes i tenen molt poder, i després de totes les accions que fan, mai donen explicacions. No hi ha responsables. L’actuació de les clavegueres de l’estat, és la que s’esperava. La seva capacitat de maquinació no té límit, i això només és el començament perquè, com ha dit en Mas, “en les properes quatre setmanes en veureu de tots colors”.

I és que l’objectiu a abatre és en Mas (i el seu partit CDC). Saben que ensorrant en Mas, el procés s’ha acabat. La mateixa gent ara ja apunten divisions dins de la coalició “Junts pel Sí”. Aquesta és la tàctica, primer difamar desprès destruir des de dins. Ja ho va anunciar el 7 de març Gemma Ubasart, la líder de Podemos a Catalunya “Després del 9-N Mas va tenir un mes de glòria, però en el míting de la Vall d’Hebron vam veure l’odi que desperta la seva persona i aquest odi contra Mas és el que utilitzarem contra ell en la campanya”. Doncs això és el que ara ha començat, una campanya de difamacions i calumnies contra el President Mas. Malgrat tot com diu el periodista Salvador Cot: “la societat catalana veu en les furgones de la Guàrdia Civil una raó més per deixar enrere un Estat i un règim altament extractius i amb zero escrúpols democràtics. L'ofec és tan gran que ja no es tracta de marxar, sinó d'escapar”.

Tot això, però, no és inquietant. El que veritablement preocupa és observar com un tipus de ciutadà català està sempre a punt per creure’s les maniobres de l’estat i es nega a relacionar aquests afers amb el procés independentista. Aquesta mena de gent no té en compte el muntatge barroer contra Mas que es va endegar en les darreres eleccions, com fou l’informe policial dels suposats comptes a Liechtenstein del President Mas, que Fernández Diaz va intentar fer publicar als diaris a base de trucades telefòniques als seus directors, i que s’ha demostrat que foren unes informacions totalment falses. Aquest mateix Fernández Diaz que ara te la barra de titllar la candidatura de JxS com la de “Juntos por el Si y el tres por ciento”. No es pot tenir més cara dura, quan és ell qui es reuneix amb presumptes delinqüents al seu despatx i a això li resta tota importància. Ara be les agressions matusseres a Mas per part de l'stablishment messetari es tradueixen a Catalunya en nous adeptes al President que esvaeixen prejudicis i reticències. Esperem que quan ho descobreixin ja sigui massa tard per a ells.

Els espanyolistes, aquells que desitgen a qualsevol preu que Catalunya segueixi a Espanya tot i perjudicar seriosament els catalans, han trobat un filó en la campanya propagandística iniciada divendres amb els registres a CDC ... Com a únic argument en contra de la independència . I també a casa nostra, n’hi ha que riuen per sota el nas. Pensen que Mas és l’objectiu i que, mort en Mas, ells seran els reis del mambo. Iŀlusos !. L’objectiu som tots nosaltres. Amb aquesta gent no ampliarem l’espai independentista, perquè ja tenen una missió: destruir la independència.

A aquells que encara dubten de la “oportunitat” dels escorcolls, se'ls haurà d'explicar en primer lloc que és massa evident que es va tractar d'un moviment propagandístic ja que els mitjans de comunicació coneixien, per endavant, tots els moviments de la Guàrdia Civil. Van haver-hi moviments que es van fer només de cara a la galeria, per exemple el de Sant Celoni, on l'expedient retirat, curiosament, es podia obtenir per Internet, o, per exemple, no anar a la seu d'UDC, que era soci de govern de CDC en aquesta època (parlem d'abans de 2010).

Però el que els unionistes realment intenten amagar costi el que costi són els casos de corrupció espanyols, i, sobretot la magnitud, les xifres, les dades comparatives.

Els dos casos de corrupció més importants a Espanya són el cas Malaia (2.400 milions), El cas EDU a Andalusia (2.000 milions), cas Botín (2.000 milions desviats a Suïssa pels quals mai va ser condemnat), ERO’s d’Andalusia (1.400 milions), i un llarg etc... A gran distància queden els casos Pretòria (45 milions, sobretot PSOE), Palau (35 milions), ITV (10 milions) i els comptes a Andorra dels Pujol de 4 milions d'euros ... Però, evidentment no interessa comparar imports, interessa més el bombo i platerets perquè la gent no pugui pensar pel seu compte.

Constatant la impossibilitat de diàleg i d'entesa amb Espanya. Amb la intensificació de les vexacions, els atacs a la llengua, els incompliments, l'asfíxia econòmica, la discriminació, l'espoli i la guerra bruta dels escorcolls mediàtics, que l'Estat Espanyol perpetra contra els ciutadans de Catalunya, no ens queda cap altra sortida si volem sobreviure, que la independència i constituir un Estat propi.

En una democràcia de veritat, el problema es dirimeix amb un referèndum d'autodeterminació. Però els Governs tan del PP com del PSOE, no en volen sentir ni a parlar. L'únic argument que esgrimeixen és el de la unitat d'Espanya eterna i sagrada. Pel bé de la humanitat, aquest dogma franquista tacat de sang s'ha d'eradicar per sempre més del món civilitzat.

Aquesta intransigència i prepotència espanyola, ha encrespat el poble de Catalunya i aquest ha decidit passar a l'acció. Per primera vegada en 300 anys, la independència de Catalunya és possible i està al nostre abast. Amb les eleccions del 27 de setembre d'enguany (27S) tenim la oportunitat d'aconseguir-la. Oficialment seran unes eleccions autonòmiques, però per voluntat del poble de Catalunya i per decisió política del nostre President, serà un plebiscit. El SI a la independència, és votar les candidatures independentistes: Junts pel si i CUP-crida constituent . El NO és el vot al PP, PSOE, Catalunya si que es pot i Ciutadan's.

No podem desaprofitar aquesta oportunitat històrica. Si volem assegurar un futur millor i en llibertat, hem de votar SI i aconseguir que molta gent ho faci. Per això us demanem la vostra col·laboració i us suggerim el següent:

1- Penjar Estelades als balcons.
2- Participar en la Via Lliure a Barcelona: via.assemblea.cat
3- Fer-vos candidats a: juntspelsi.cat

Salut i independència

Secretariat de la Unió Catalanista de Sabadell

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Volen que continuem sent espanyols amb guerra bruta, fent por als pensionistes i a la resta de ciutadans. Ho fan posant querelles, fent escorcolls i sembrant dubtes i pors per espantar dient: perdreu les pensions, us quedareu fora d’Europa, no sabeu gestionar i us hem de mantenir, sou uns corruptes. Tot això genera dubtes sobre si podem i cal ser independents. Calen respostes a les por i aquí hi ha algunes:

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2015/08/fer-por-als-pensionistes-i-la-resta-de.html

U C S // e-mail: unicatsabadell@gmail.com ha dit...

Gràcies pel teu comentari. He publicat l'enllaç del teu Blog al meu Facebook per tal de difondre al màxim nombre de persones els teus arguments en contra de la POR.